Cruze 2.0HB LT+ da li kupiti?
-
ivansvepomeri
- Početnik
Cruze 2.0HB LT+ da li kupiti?
Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim autom, odnosno motorom i da li zna nesto vise da mi kaze... nasao sam "dobru" ponudu kod Djelmas auta... http://djelmasauto.rs/vozila/ponude/Pon ... 2.0LT+.pdf
Re: Cruze 2.0HB LT+ da li kupiti?
VREDI I TE KAKO. ZA TE PARE I TOLIKO OPREME MOŽE SAMO DA SE KUPI KINEZ, A OVO JE BRATE LIMUZINA I TO KAKVA.
Molim clanove da ne pisu velikim slovima, takvo pisanje se smatra vikanjem...Hvala!
Miki62
Molim clanove da ne pisu velikim slovima, takvo pisanje se smatra vikanjem...Hvala!
Miki62
Ja sam kupio cruza u novembru i isti je motor 2.0 dizel samo sto je moj noviji model tj,model 2013god sa malo jacom opremom LTZ,o autu ti mogu reci samo rijeci pohvale,meni trosi oko 8,5l u gradu a danas am ga probao na autoputu za Bg i vozio sam ga 215kmh mada sam mogao jos malo da ga navucem ali mi je neki indijanac izletio pa sam morao da usporim,mozda ti ja nisam mjerodavan za potrosnju jer imam tesku nogu na gasu a policije se ne bojim jer sam jedan od njih
,ja sam kupio celicne felne u gota catu i kostale su me 12200din sve 4,i auto se odlicno ponasa u krivinama i za sad nisam primjetio neke probleme na njemu,nadam se da sam ti makar malo pomogao a ako te jos nesto zanima pitaj slobodno
-
ivansvepomeri
- Početnik
Dobro ste me ubedili, nego imate li preporuku za dilera... zelim da imam dobar i siguran servis jer sam cuo svasta o dilerima...
Ako si iz Ns onda ti je GOTA car dobar diler ustvari on je i jedini diler u Ns tako da nemas neki izbor 
Kico da ti ne radis kod Djelmas-a,kada kazes da auto trosi,8,5 l po gradu ili si zaboravio da mu kazes da je to jedino moguce kada u gradu si jedino vozilo i ne prelazis 90km/h
ne razumijem tvoj odgovor,ja sam rekao da moj auto trosi 8,5l po gradu dizela,o kom ti motoru pricas i to sam rekao na osnovu mog iskustva sa tim autom a posjedujem ga 3 mjeseca,i ne radim kod djelmasa jer zivim u Ns
Imam 2.0 diesel,zaboravi sta sam ti napisao.svima po forumima pise 6,7,8 a kada sipaju gorivo onda je 10.
Nije tacno da trosi 10 lit. Vozim, vec skoro godinu dana, limuzinu 2.0 od 163 KS sa manuelnim menjacem. Po gradu trosi 7.7 do 7.8 l/100km. Na auto putu pri 130 -140 na tempomatu oko 5.5 litara.