Spark TUNING starija verzija
Re: Spark TUNING starija verzija
Pa 5.5.2012. tj u Subotu. za vreme ćemo videti...
A gde će biti..
Pozdrav svim clanovima foruma ovo je moj mali spark, mozda nekome da ispiraciju za neki laki tuning .Postavljeni podizaci stakla zatamnjena zadnja stakla ,ubacene led diode pozadi ,takodje i u gepek ,postavljene maglenke . led svetla
- Attachments
-
- DSC_0096.jpg (1.61 MiB) Viewed 22985 times
-
- DSC_0095.jpg (1.36 MiB) Viewed 22985 times
-
- DSC_0094.jpg (1.92 MiB) Viewed 22985 times
Last edited by ivanm on 04 Aug 2012 21:13, edited 1 time in total.
Baš si ga sredio. I ja radim na mom ali nikako da završim. Reci mi koliko su te kostali motori za podizače stakala, i kako si to odradio?
A što se tiče struje ja sam živu struju tj stalnih 12v, vadio iza samog kasetofona jer mi je tu bilo najlakše, a i ipak to ide na osigurač od 15A, tako da ima i za kasetofon i za osvetljenje.
A što se tiče struje ja sam živu struju tj stalnih 12v, vadio iza samog kasetofona jer mi je tu bilo najlakše, a i ipak to ide na osigurač od 15A, tako da ima i za kasetofon i za osvetljenje.
Pozdrav ,podizaci kupljeni na limundu za 50 evra ,a struja direktno sa akumulatora postavljen poseban osigurac i poseban prekidac za iskljucenje struje
prekidaci postavljeni iza kocnice ima mesta kolko hoces kablovi samo podvuceni ispod plastike zbog menjaca