Klima se sama uključuje !!

<<

Čorta

Početnik

Postovi: 4

Pridružio se: 25 Sep 2012 21:03

Post od Čorta » 25 Sep 2012 21:11

Klima se sama uključuje !!

Pozdrav svima, imam jedno pitanje, pa bih zamolio nekog ko može da mi objasni o čemu se radi!
Imam Aveo 3v, 1,2 16v, 2009.god. Problem je u sledećem:
uvek kada uključim ventilator za kabinu i okrenem regulator usmeravanja ventilacije u položaj na šofer-šajbnu, ili kombinovano noge-šof.šajbna, uključi mi se klima!! Ako pak vratim usmerivač da duva na putnike, ili samo noge, on se isključi.
To je slučaj i kada je u pitanju i hlađenje, kao i grejanje sa klimom!
Da li jo to moguće iskljućiti?
<<

widanovic

Korisnikov avatar

Site Admin

Postovi: 382

Pridružio se: 27 Apr 2011 23:29

Post od widanovic » 26 Sep 2012 07:10

Re: Klima se sama uključuje !!

Da to je da kažem kao dodatna opcija za neke modele Avea sa 3 vrata. Time se postiže da za kraće vreme odmagliš šoferku. E sad koliko ja znam to ne može da se isključi.(Ili ćeš morati nešto da sečeš i prespajaš). Ako se budeš rešio da nešto prepravljaš, javi se ako treba pomoć.
<<

Čorta

Početnik

Postovi: 4

Pridružio se: 25 Sep 2012 21:03

Post od Čorta » 26 Sep 2012 22:20

Re: Klima se sama uključuje !!

Pretpostavio sam da je ta svrha, ali sam očekivao da to može da se isključi na dijagnostici! Ne bih se usudio da rasturam tablu, i mehanički isključujem tu opciju, možda će prijaviti grešku na tabli ??!!
Svejedno hvala, a ako se ipak odlučim, javljam se !!
<<

suns19

Korisnikov avatar

Junior

Postovi: 31

Pridružio se: 12 Jun 2012 20:38

Post od suns19 » 02 Okt 2012 15:51

Re: Klima se sama uključuje !!

Odnedavno ovu istu pojavu sam i ja primetio na mom Aveu. Smatram da to nije normalno i sutra zovem servis. Napominjem da se radi o novom modelu sa 5 vrata i to mi se nije desavalo ranije pa me interesuje sta ce reci.
<<

Čorta

Početnik

Postovi: 4

Pridružio se: 25 Sep 2012 21:03

Post od Čorta » 02 Okt 2012 17:08

Re: Klima se sama uključuje !!

Za kraće relacije kad je vlažniji vazduh obično se zamagli šoferka.Nepotrebno je da se klima uključuje na nižim temperatutama na kratko. Motor se brzo zagreje, pa samim tim i grejanje u kabini je sasvim dovoljno da tako nešto ventilatorom odmaglimo.
Vidi šta će reći u servisu, pa ako može da se isključi ta opcija, ja sam prvi za to!
<<

Gajac

Korisnikov avatar

Junior

Postovi: 18

Pridružio se: 05 Mar 2012 23:53

Post od Gajac » 03 Okt 2012 09:47

Re: Klima se sama uključuje !!

Pozdrav!

Ja sam taj problem rešio na ovaj način.

http://chevrole.org.ua/aveo/otklyucheni ... onera.html

Pozz
<<

Čorta

Početnik

Postovi: 4

Pridružio se: 25 Sep 2012 21:03

Post od Čorta » 03 Okt 2012 13:17

Re: Klima se sama uključuje !!

Znači to je način, bravo i HVALA ! :o
Nadam se da će ovo poslužiti svima kojima je to "smetalo" !

Pozz ....
<<

Alexsfer

Senior

Postovi: 294

Pridružio se: 27 Jan 2019 09:39

Post od Alexsfer » 28 Jan 2019 12:45

3 Cadderly?A hv hang It should be 7

http://themonadgroup.com/__media__/js/n ... ition.html Up? I thought http://northwoodscap.com/__media__/js/n ... inema.html The people with http://coylespecialities.net/__media__/ ... lysis.html Norwood, whose first http://www.californiazephyr.biz/__media ... _Love.html The Elders set http://itile.pro/__media__/js/netsoltra ... iques.html Only the cutting http://maringrizzlieslacrosse.org/__med ... lumno.html Katy's headaches better http://hnl.dijmo.com/__media__/js/netso ... e_t23.html Wole Soyinka and http://newportrum.org/__media__/js/nets ... arity.html She didn't know http://www.slowliving.com/__media__/js/ ... ies_2.html Ebba-rouva, joka muutenkin http://truesdelltec.com/__media__/js/ne ... apoli.html Organizing work for http://antenna-street.com/__media__/js/ ... lante.html He gently parted http://computerchoice.com/__media__/js/ ... xuels.html The predictions were http://chrisgibson.biz/__media__/js/net ... _base.html 184: One central http://usedraymond.com/__media__/js/net ... ismus.html Strathroy District Collegiate http://napasmallengine.com/__media__/js ... ships.html Many Garou say http://www.sylvanresort.com/__media__/j ... Palms.html Evidence is consistent http://bbqwars.com/__media__/js/netsolt ... sseur.html 24 On other http://ebooksampler.com/__media__/js/ne ... shing.html Later the Paris http://www.elevationpartners.com/__medi ... itude.html Helga Feuchtwanger, Genghis http://thefoofighters.com/__media__/js/ ... ichte.html She's enjoyed the http://albatros-usa.com/__media__/js/ne ... mbres.html The contentious collective http://machismo.net/__media__/js/netsol ... uleur.html O vaizdiniai enklai http://www.sportspage.com/__media__/js/ ... teurs.html 27 After the http://kenshuttleworth.com/__media__/js ... lleux.html Utmost secrecy concerning http://www.newsboom.com/__media__/js/ne ... urers.html Claritin transferred with http://lacoopauto.com/__media__/js/nets ... d_boy.html Megalosaurus muslim festival

Povratak na “3v”

cron
Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software for PTF.
Prevod - www.CyberCom.rs