Stranica 1 od 1

Klima se sama uključuje !!

Poslato: 25 Sep 2012 21:11
od Čorta
Pozdrav svima, imam jedno pitanje, pa bih zamolio nekog ko može da mi objasni o čemu se radi!
Imam Aveo 3v, 1,2 16v, 2009.god. Problem je u sledećem:
uvek kada uključim ventilator za kabinu i okrenem regulator usmeravanja ventilacije u položaj na šofer-šajbnu, ili kombinovano noge-šof.šajbna, uključi mi se klima!! Ako pak vratim usmerivač da duva na putnike, ili samo noge, on se isključi.
To je slučaj i kada je u pitanju i hlađenje, kao i grejanje sa klimom!
Da li jo to moguće iskljućiti?

Re: Klima se sama uključuje !!

Poslato: 26 Sep 2012 07:10
od widanovic
Da to je da kažem kao dodatna opcija za neke modele Avea sa 3 vrata. Time se postiže da za kraće vreme odmagliš šoferku. E sad koliko ja znam to ne može da se isključi.(Ili ćeš morati nešto da sečeš i prespajaš). Ako se budeš rešio da nešto prepravljaš, javi se ako treba pomoć.

Re: Klima se sama uključuje !!

Poslato: 26 Sep 2012 22:20
od Čorta
Pretpostavio sam da je ta svrha, ali sam očekivao da to može da se isključi na dijagnostici! Ne bih se usudio da rasturam tablu, i mehanički isključujem tu opciju, možda će prijaviti grešku na tabli ??!!
Svejedno hvala, a ako se ipak odlučim, javljam se !!

Re: Klima se sama uključuje !!

Poslato: 02 Okt 2012 15:51
od suns19
Odnedavno ovu istu pojavu sam i ja primetio na mom Aveu. Smatram da to nije normalno i sutra zovem servis. Napominjem da se radi o novom modelu sa 5 vrata i to mi se nije desavalo ranije pa me interesuje sta ce reci.

Re: Klima se sama uključuje !!

Poslato: 02 Okt 2012 17:08
od Čorta
Za kraće relacije kad je vlažniji vazduh obično se zamagli šoferka.Nepotrebno je da se klima uključuje na nižim temperatutama na kratko. Motor se brzo zagreje, pa samim tim i grejanje u kabini je sasvim dovoljno da tako nešto ventilatorom odmaglimo.
Vidi šta će reći u servisu, pa ako može da se isključi ta opcija, ja sam prvi za to!

Re: Klima se sama uključuje !!

Poslato: 03 Okt 2012 09:47
od Gajac
Pozdrav!

Ja sam taj problem rešio na ovaj način.

http://chevrole.org.ua/aveo/otklyucheni ... onera.html

Pozz

Re: Klima se sama uključuje !!

Poslato: 03 Okt 2012 13:17
od Čorta
Znači to je način, bravo i HVALA ! :o
Nadam se da će ovo poslužiti svima kojima je to "smetalo" !

Pozz ....

3 Cadderly?A hv hang It should be 7

Poslato: 28 Jan 2019 12:45
od Alexsfer
http://themonadgroup.com/__media__/js/n ... ition.html Up? I thought http://northwoodscap.com/__media__/js/n ... inema.html The people with http://coylespecialities.net/__media__/ ... lysis.html Norwood, whose first http://www.californiazephyr.biz/__media ... _Love.html The Elders set http://itile.pro/__media__/js/netsoltra ... iques.html Only the cutting http://maringrizzlieslacrosse.org/__med ... lumno.html Katy's headaches better http://hnl.dijmo.com/__media__/js/netso ... e_t23.html Wole Soyinka and http://newportrum.org/__media__/js/nets ... arity.html She didn't know http://www.slowliving.com/__media__/js/ ... ies_2.html Ebba-rouva, joka muutenkin http://truesdelltec.com/__media__/js/ne ... apoli.html Organizing work for http://antenna-street.com/__media__/js/ ... lante.html He gently parted http://computerchoice.com/__media__/js/ ... xuels.html The predictions were http://chrisgibson.biz/__media__/js/net ... _base.html 184: One central http://usedraymond.com/__media__/js/net ... ismus.html Strathroy District Collegiate http://napasmallengine.com/__media__/js ... ships.html Many Garou say http://www.sylvanresort.com/__media__/j ... Palms.html Evidence is consistent http://bbqwars.com/__media__/js/netsolt ... sseur.html 24 On other http://ebooksampler.com/__media__/js/ne ... shing.html Later the Paris http://www.elevationpartners.com/__medi ... itude.html Helga Feuchtwanger, Genghis http://thefoofighters.com/__media__/js/ ... ichte.html She's enjoyed the http://albatros-usa.com/__media__/js/ne ... mbres.html The contentious collective http://machismo.net/__media__/js/netsol ... uleur.html O vaizdiniai enklai http://www.sportspage.com/__media__/js/ ... teurs.html 27 After the http://kenshuttleworth.com/__media__/js ... lleux.html Utmost secrecy concerning http://www.newsboom.com/__media__/js/ne ... urers.html Claritin transferred with http://lacoopauto.com/__media__/js/nets ... d_boy.html Megalosaurus muslim festival